Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Serdar Kurtuluş’un yönetimden özel bir ricası var

Yıllardır hiçbir futbolcuya verilmeyen 16 numaralı formayı isteyen Serdar Kurtuluş, renklere olan bağlılığını bu talebiyle belli ederken, Başkan Ali Ay’ın bu istekten oldukça etkilendiği belirtildi.

Yıllardır hiçbir futbolcuya verilmeyen 16 numaralı formayı isteyen Serdar Kurtuluş,

Bursaspor’da uzun bir aranın ardından yuvaya dönen isimlerden biri de Serdar Kurtuluş oldu. Son yıllarda Volkan Şen ve Sercan Yıldırım’da alt yapısından yetiştikleri yeşil beyazlı kulübe geri dönüş yaparken, Serdar’da Beşiktaş ve Gaziantepspor kariyerlerinin ardından önceki gün yeşil beyazlılar’la 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

DÖNÜŞÜ KOLAY OLMADI

2006 yılında Bursaspor’dan Beşiktaş’a 1 milyon Euro ve Pancu, Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur karşılığında transfer olan Serdar Kurtuluş’un yeşil beyazlı renklere dönüşü kolay olmadı. 

Camiadan gelen bazı tepkilen nedeniyle Ali Ay yönetimi bu transferde tereddüte düşerken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ısrarcı tutumu karşısında Serdar Kurtuluş’la anlaşmaya varıldı. 

BAŞKAN MEMNUN KALDI

Ve transfer görüşmeleri sırasında Serdar’ın yönetim kurulundan camia için oldukça anlamlı olan 16 numaralı formaya talip olduğunu ilettiği öğrenildi. Serdar’ın o anki davranışlarından ve bu talebinden oldukça etkilenen Başkan Ali Ay’ın kesin bir cevap vermediği fakat tecrübeli futbolcuyu Bursaspor’a olan bağlılığından dolayı kutladığı belirtildi. 


Avatar Seç KAPAT
Başkan Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Genel Sekreteri Deniz
Sıradaki Haber Bursaspor Başkanı Çelik’ten Deniz Köken’e ziyaret