Serdar ve Deniz sevinci

Osmanlıspor maçı öncesi sakat oyuncuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Serdar ve Deniz sevinci

Sezon başından bu yana sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Bursaspor’da Serdar Kurtuluş ve Deniz Yılmaz gibi takıma direk katkı koyacak isimlerin iyileşmesi herkesi sevindirdi. 

Bu sezon gol yollarında sıkıntısı çeken yeşil beyazlılarda, Hamza Hoca’nın sakatlığı geçen ve milli maç arasında oynanan Bandırmaspor hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen Deniz Yılmaz’a Osmanlıspor karşısında şans vermesi bekleniyor.   

Özel hazırlıyor

Hamzaoğlu’nun hafta içinde yapılan çift kalelerde haftalardır ilk 11’de görev verdiği Kubilay Kanatsızkuş’u yedek kulübesine çektiği ve Deniz Yılmaz’a şans verdiği öğrenildi. Sakatlığı geçen bir başka oyuncu Serdar Kurtuluş’un da genç yıldız adayı Ertuğrul Ersoy’dan formasını alıp ilk 11’de oynayacağı belirtiliyor. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Deniz Yılmaz ve Serdar Kurtuluş’u Osmanlıspor karşılaşmasına özel hazırladığı ifade ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X