‘Serdar’ı istiyoruz’

Hamza Hamzaoğlu, tecrübeli stoperi kadrolarında görmek istediklerini ve bu transfer için uğraştıklarını söyledi.

‘Serdar’ı istiyoruz’

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Serdar Aziz’in yeni sezon için düşündükleri isimlerden biri olduğunu söyledi. Stopere yerli bir isim mutlaka alacaklarını ve Serdar’ın transferini uzun zamandır istediklerini belirten genç teknik adam, ‘Serdar Aziz bu isimlerin arasında yer alıyor. Devre arasında da istemiştik ama daha sonra vazgeçtik. Çünkü elimizde Koray vardı ve bu şekilde devam edebiliriz diye düşündük. Şimdi bu transferi gerçekleştirmek için uğraşıyoruz’ dedi.

İŞTE DÜŞÜNÜLEN RAKAM

Bu arada Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımda kalmasını istediği Serdar Aziz’i Bursaspor yönetimi göndermeyi düşünmüyor. Geçmiş yıllarda Galatasaray’ın deneyimli oyuncu için yapmış olduğu bütün teklifleri reddeden yeşil beyazlıların astronomik bir rakam sunulması halinde bu transfere onay verebileceği konuşuluyor. Bursaspor yönetiminin Serdar Aziz için düşündüğü bonservis ücreti 5 milyon Euro.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X