Seren Serengil ve Hande Yener birbirine girdi! Demet Akalın acillik oldu…

Geçtiğimiz akşam Hande Yener ve Seren Serengil sosyal medyadan birbirlerine girdi. Yener fanları Demet Akalın’ın üzerine gelince Akalın patladı!

Seren Serengil ve Hande Yener birbirine girdi! Demet Akalın acillik oldu…

Geride bıraktığımız akşama damga vuran magazin olaylarından biri hiç şüphesiz Hande Yener ve Seren Serengil arasındaki mesaj trafiği oldu.

Hande Yener’in albümünün birinci olduğuna dair ortaya konulan sonuçları doğru bulmadığını söyleyen Seren Serengil’e onun çıplak fotoğraflarını paylaşarak cevap veren Hande Yener karşılığında hiç beklemediği bir yanıt aldı. Seren Serengil sosyal medya hesabından paylaştığı video üzerinden Hande Yener’in uyuşturucu kullandığını ima etti. İkilinin arasındaki bu sert polemik sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

DEMET AKALIN ÇILDIRDI!

Söz konusu Hande Yener olunca, onunla yıllardır polemik içinde olan Demet Akalın her ne kadar istemese de kendisini konunun içinde buldu. Özellikle tartışmanın kızıştığı saatlerde Hande Yener’in fanları tarafından taciz mesajlarıyla karşılaşan Demet Akalın bu mesajlar tam da kızı Hira’nın hastalığıyla ilgilendiği saatlerde gelince sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü.
 

Akalın konunun içine çekilmek istemediğini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu:

demet-akalin-ic-1-(1).jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X