‘Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanacak’

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin bebeklerinin olacağını, Seren Serengil ve Yaşar İpek’in ise 2 yıl sonra boşanacaklarını söyledi.

‘Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanacak’

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte ünlü astrolog Nuray Sayarı, ziyaretçilerinin tüm sorularını içtenlikle yanıtladı.

Sayarı, Tarkan ve Kenan Doğulu’nun baba olacağını, Seren Serengil’in ise boşanacağını söyleyerek magazin ve sanat dünyasıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı.

BEREN VE KENAN’IN BEBEĞİ OLACAK

Bir ziyaretçi Sayarı’ya, “Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine çocuk görünüyor mu” diye sordu. Sayarı, “Dalgalanmalı bir dönemleri var. 2019 Eylül ayına kadar ilişkilerinde bir dağılma olmazsa kesinlikle anne-baba olacaklar” dedi.
 

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e doğum günü sürprizi

TARKAN’IN OĞLU OLACAK

Geçtiğimiz ay kızı Liya’yı kucağına alan Megastar Tarkan’ın ikinci kez baba olacağını da söyleyen ünlü astrolog, “Bu kez oğlu olacak” dedi.

SEREN SERENGİL VE YAŞAR İPEK BOŞANACAK

Nuray Sayarı, ünlü çiftlerin ilişkilerini merak eden bir hanımın “Seren Serengil ile Yaşar İpek’in çocuğu olacak mı” sorusuna, “Auralarına baktığımda, geleceklerini bir görmüyorum. En fazla 2 yıl sonra kesin ayrılırlar. Allah korusun bu bir temenni değil, ben astrolog ve yaşam koçu olarak gördüğümü söylüyorum” yanıtını verdi.

GÜLBEN ERGEN’DEN SÜRPRİZ EVLİLİK

Bomba açıklamalarına devam eden Nuray Sayarı, Gülben Ergen’le ilgili de mutlu bir haber verdi. Ünlü astrolog, “Gülben Ergen başak burcu. Sürpriz bir evlilik yapabilir” dedi.
 

Gülben Ergen

“YATIRIMI DOLARA DEĞİL ALTINA YAPIN”

Son dönemle ülkemizde yaşanan sıkıntılarla ilgili de konuşan Nuray Sayarı, “Önümüzdeki 3 ay boyunca inişler çıkışlar yaşanacak. Ancak aralık ve ocakta çok büyük bir ilerleme olacak. Bu iniş çıkış kimseyi korkutmasın. Yatırımınızı dolara değil altına yapın” diyerek sıkıntılı dönemin yakında sona ereceğini söyledi.

astrolog-nuray-sayari-tarkan-ve-kenan-dogulu-nun-11198709_7629_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X