Serenay’ın güzellik sırları

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya güzelliği ve fiziğiyle de dikkat çekiyor. İşte Sarıkaya’nın güzellik sırları…

Serenay’ın güzellik sırları

Dizi ve sinema dünyasının genç yetenekleri arasında bulunan Serenay Sarıkaya başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de adından söz ettiren ünlüler arasında. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Sarıkaya, güzellik ve stil ritüelleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. İşte Serenay Sarıkaya’nın güzellik ve stil sırları…

 

Bikram yoga yapıyor

Serenay Sarıkaya formunu bikram yogaya borçlu. Ortam sıcaklığı 30 ile 43 derece arasında olan odalarda yapılan ve sıcak yoga olarak da adlandırılan bu yoga türünde vücut kasları daha estetik ve dirençli hale geliyor.

 

Cilt güzelliği için nemlendiriciden vazgeçmiyor

Güzel oyuncu nemlendirici sürmeyi hiçbir zaman ihmal etmiyor ve her gün cildini düzenli olarak nemlendirdiğini söylüyor.

Cildini güneşten korumaya özen gösteriyor

Parlak ve taze cilt yapısını güneşin zararlı etkilerinden korumaya borçlu olduğunu belirten Serenay Sarıkaya güneş koruyucu ürünleri sürmeden dışarı adım atmıyor.

 

Saçlarına düzenli maske uyguluyor

Serenay Sarıkaya cilt güzelliği kadar uzun ve dolgun saçlarıyla da dikkat çeken oyunculardan biri. Zeytinyağı, acı badem ve yumurtadan oluşan kürü düzenli olarak haftada bir kez uyguladığını söyleyen güzel yıldız, bu doğal maskenin saçlarına oldukça iyi geldiğini belirtiyor. 2 kaşık acı badem yağı, 1 kaşık zeytinyağı ve 2 yumurtadan oluşan bu maske saçta 1 saat bekletiliyor ve sonra saç ılık su ile durulanıyor.

 

Bronz allık kullanımını seviyor

Serenay Sarıkaya makyajında bronz tonları oldukça sık kullandığını belirtiyor. Gold ve bronz karışımı allığını elmacık kemikleri üzerine uygulayan güzel yıldız yanaklarını çekici hale getiriyor.

 

Buğulu göz makyajından vazgeçmiyor

Güzel oyuncu buğulu göz makyajını en iyi taşıyan ünlü isimler arasında bulunuyor. Kahve farla bu etkiyi yaratan, alt-üst kirpiklerini ise siyah kalemle şekillendiren güzel oyuncu bu makyaj stili ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

 

Profesyonel cilt bakımından vazgeçmiyor

Ünlü oyuncu cilt temizliği ve güzelliği için bakımın şart olduğunu düşünüyor. Her ay düzenli olarak profesyonel cilt bakımı yaptıran oyuncu bunun cilt güzelliğine önemli katkısı olduğunu belirtiyor.

 

Geceleri cildini mutlaka temizliyor

Güzel yıldız davetler ve setler dışında ağır makyaj yapmadığını belirtiyor ve iddialı makyaj yaptığı günlerde ise cildini mutlaka derinlemesine temizleyerek cilt sağlığını koruyor.

 

Yürüyüş yapmayı ihmal etmiyor

Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu günlerde mutlaka yürüyüş yaptığını belirten güzel oyuncu bunun kendisini formda tuttuğunu söylüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X