Serenay’ın Mudanya mesaisi

Başrolerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in paylaştığı yeni sinema filminin çekimleri dün Tirilye’de start aldı. Daha önce ‘Behzat Ç. Ankara Yanıyor’ filminde birlikte rol alan Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler, bu çalışmayla yeniden bir araya geldi.

Serenay’ın Mudanya mesaisi

FIRAT TORAMAN

 

Sabahın erken saatlerinde Tirilye’de kurulan sete Mudanya’da kaldıkları otelden geçerek dahil olan oyuncular, kamera karşısındaki ilk çalışma günlerinde oldukça enerjikti. Yönetmenliğini Umut Turagay’ın üstlendiği filmin ismi henüz belli değil. 

ÇEKİMLER BİR AY SÜRECEK

Sevgilisi Kerem Bursin’le Amerika’da yaşama kararı alan ve bu çalışma nedeniyle Türkiye’ye dönen Serenay Sarıkaya’nın film için, ‘Soyunmam, sevişmem. Sadece öpüşürüm’ maddesi koyduğu iddia edilmişti. Yaklaşık bir ay sürmesi planlana çekimlerden sonra yeniden Los Angeles’a dönecek olan güzel oyuncu yaz aylarında Kerem Bursin’le çekeceği sinema filminin hazırlıklarına başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X