Sergen Yalçın’dan manidar sözler; Ülke futbolunun neden gelişmediği…

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’in 41. haftasında sahasında Karagümrük’e 2-1 yenildikleri maç sonrası konuştu.

Sergen Yalçın’dan manidar sözler; Ülke futbolunun neden gelişmediği…

Yalçzın, “Sahada verdiğimiz görüntü bize yakışmadı, üzgünüz. Cumartesiye hazırlanacağız. Enteresan bir gün oldu. Bir tek Galatasaray kazandı. Futbol bu, böyle şeyler maalesef insanın başına geliyor” dedi…

Sergen Hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Vincent Aboubakar oynamayacak. Oğuzhan Özyakup da oynamayacak. Sezon bitince konuşulacak çok şey var. Şu an şampiyonluk maçı var, hala hedefteyiz ve çok bir şey kaybetmiş değiliz. Sezon bitince konuşuruz.

Son hafta çıkıp mücadelemizi vereceğiz, Allah nasip ederse şampiyon oluruz. Rakip de mücadele ediyor, yan etkenlerin bir önemi yok. Skor 1-1 olduğu anlarda dağınık bir görüntü verdik. Bu olmamalıydı, kadromuz da bu kadar.

Elimizden geleni yaptık. 9-10 maçtır 6-7 eksikle oynuyoruz ama hiçbir zaman televizyonlarda ağlamadık. Kimseden yardım istemedik. Cumartesi bakacağız. Allah kime nasip ederse o şampiyon olsun.

Hakemler ile ilgili, üzgünüz. Ülke futbolunun neden gelişmediği çok açık. Türk futbolu çok geride”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X