Serhat Güller pes etti

Bordo beyazlı yönetimin daha önce de takımı çalıştıran Teknik Direktör Taşkın Güngör’ü bugün İnegöl’e getirip sözleşme imzalatması bekleniyor.

Serhat Güller pes etti

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun ilk 5 haftasında istenilen sonuçları alamayan ve 5 puanla 15. sırada yer alan İnegölspor’da Teknik Direktör Serhat Güller’in sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Eşref Güç başkanlığındaki yönetim kuruluyla durum değerlendirmesi yapan Serhat Güller’in istifa etmesinin en doğru karar olacağını bildirmesi üzerine ayrılık kararı alındığı belirtildi.

EN DOĞRU KARAR

Serhat Güller ile birlikte basın toplantısı düzenleyen kulübün basın sözcüsü Burak Şimşek, “Yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda teknik direktörümüz Serhat Güller ile sözleşmemizi karşılıklı olarak bitirme kararı aldık” dedi. Güller ise, “Ayrılığın inegölspor’a daha iyi olacağı kanısı ortaya çıktı. Üzüntülüyüz tabi, böyle bir şeyle karşılaşmak istemezdik. İnegölspor’un daha iyi yerlere gelmesini arzu ediyoruz. Bunun yolunu açmak için de görevimden istifa ettim. Futbol oynadığım ve teknik direktörlük yaptığım İnegölspor’u seviyorum. Bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inanıyorum” diye konuştu.

3.LİG’DE ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Öte yandan İnegölspor’un pazar günü deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçının ilk gün çalışmasında takımı Özgür Şahin ve Cengiz Alp antramana çıkardı. Yeni teknik direktör arayışına başlayan yönetim kurulu bazı isimler ile görüşmelere başlarken, en kuvvetli aday olarak  2011-2012 sezonunda İnegölspor’u 3. Lig’de şampiyon yaparak 2. Lig’e çıkartan ve şu anda Rizespor’da Hikmet Kahraman’ın yardımcılığını yürüten Taşkın Güngör öne çıkıyor. Güngör’ün bugün İnegöl’e gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X