Seri katil günlük kirada

İstanbul ve Ankara’da 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili polis tarafından her yerde aranan seri katil Atalay Filiz’in geçtiğimiz salı günü İzmir’de kaldığı öğrenci evinden ayrılırken görüntüleri ortaya çıktı.

Seri katil günlük kirada

Oldukça rahat gözüken Filiz’in yanındaki bavullarla uzaklaştığı görüldü. İzmir bölgesine yoğunlaşan polis, son 3 gün içinde evini günlük kiraya veren kişilerden kime kiraladıklarını tekrar sorgulamalarını, şüpheli bir durumda polise ihbarda bulunmalarını istedi.

ŞÜPHELİNİN FOTOĞRAFINI ÇEKİP POLİSE ATIYORLAR

Bu arada, seri katil Atalay Filiz’le ilgili vatandaşın duyarlılığı dikkat çekiyor. İstanbul’da polise 5 gün içinde 2 binin üzerinde ihbar yapıldı. Vatandaşlar şüpheli gördükleri, hatta Atalay diye yakaladıkları kişilerin bile fotoğrafını çekip polise gönderiyor. 

GEMLİKLİ AİLE ŞOKTA

İstanbul Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz’in Bursa Gemlikli olan ailesi ise, olayın şokunu yaşıyor. İstanbul’da ikamet eden baba İlhan Filiz, polise verdiği ifadede, “Oğlumla son olarak Ankara’daki cinayetlerden 2 gün önce görüştüm. Ondan sonra benimle asla irtibata geçmedi. Olayı öğrendiğimde çok üzüldüm. Oğlum benim bilgim dahilinde, herhangi bir tedavi görmedi” dedi.

İnsan kaçakçıları da seri katilin peşinde!

İzmir’de ortaya çıkan seri katil Atalay Filiz’in 4 saatini geçirdiği internet kafedeki bilgisayarı inceleyen polis, Yunan adalarına kaçmak ve gizlenmek için insan tacirleriyle sosyal medya üzerinden yaptığı görüşmeleri tespit etti. 

Polis şimdi katille birlikte bağlantı kurduğu insan kaçakçılarının da izini sürerken, dün ilginç bir gelişme yaşandı. Sunucu Müge Anlı’nın dünkü televizyon programına canlı yayında bağlanan bir insan kaçakçısı, sözleriyle herkesi şaşırttı. Suriyelileri Yunanistan’a götürdüğünü anlatan insan kaçakçısı, “Çanakkale’den Bodrum’a kadar bütün kıyı şeridi bizden sorulur. Bize gelse de yurtdışına çıkarmayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X