Seri katil ile ilgili yeni gelişme

Ankara ve İstanbul’da toplam 3 cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz’in yakalanması için yürütülen soruşturmada ilginç bir detay daha ortaya çıktı.

Seri katil ile ilgili yeni gelişme

Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin de aralarında bulunduğu 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.


Katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz’in İstanbul’da işlediği cinayetin ardından Adapazarı’na  gittiği ve burada bir kadınla görüştüğü belirlendi.


Şüphelinin burada kadının cep telefonu alarak biriyle görüştüğü öğrenildi.


Birkaç dakika süren telefon görüşmesinin ardından görüştüğü kadından da 3 bin lira  alan şüphelinin oradan ayrıldığı belirtildi.


KADININ İFADESİ ALINDI

Polisin şüphelinin görüştüğü kadına ulaştığı ve ifadesini aldığı belirtildi. Kadının şüpheliye para vermediğini söylediği belirtildi.

Filiz’in konuştuğu kadının cep telefonundan kimi aradığının tespit edilmesi çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan şüphelinin İstanbul’dan İzmir’e giderken birkaç kez otobüs değiştirdiği, kimlik bilgilerini vermemek için mola yerlerinde araç değişikliklerini yaptığı belirtildi. 

Şüphelinin yakalanması için sürdürülen operasyon aralıksız sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X