Seri numarasından yakaladılar

Bursa’da sahte plaka taktıkları kamyon ile fabrikalardan aldıkları 150 bin lira değerindeki gazoz, meyve suyu, salça, bakliyat ve süt ürünlerini ucuz fiyata sattıkları öne sürülen 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin, mal aldıkları bir f

Seri numarasından yakaladılar
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl’deki bir meşrubat fabrikasından yükledikleri 50 bin lira değerindeki içecekleri adresine teslim etmeyen şüphelileri aramaya başladı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri fabrika çevresinde yaptıkları araştırmada, meşrubatların fabrikadan çıktığı gün tesisin kapısına çarpan bir kamyonun kırılan far parçalarını buldu. Çevrede bulunan 350 ayrı güvenlik kamerası ile MOBESİ’yi inceyen ekipler, plakası sahte olan aracın sahibini tesbit etti. Polisler aranan kamyonu Bursa’da Yalova Yolu üzerinde, içerisinde Eskişehir’den çalınan 40 bin lira değerindeki 15 ton paket süt ile durdurdu. Sürücü S.C. (40) ile yanında bulunan A.O. (38) gözaltına alınırken çalınan süt ise sahibine teslim edildi.
 
Bursa ve Eskişehir’in yanı sıra İstanbul’da da benzer dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye çıkartıldı. Nöbetci Mahkeme ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan A.O.’yu tutuklarken, sürücü S.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X