Şerif Artış’tan sevgi treni projesi

Şerif Artış İlkokulu tarafından, e-Twinning kapsamında hazırlanan “Sevgi, Barış ve Dostluk Treni’ projesi çerçevesinde Okul Müdürü Ümit Özgüler, İlçe Milli eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’i makamında ziyaret ederek projeyi tanıttı.

Şerif Artış’tan sevgi treni projesi

Proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Ümit Özgüler, “e-Twinning  Sevgi, Barış ve Dostluk Treni Projesi kapsamında yola çıkan sembolik tren Bursa’ya geldi.  Avrupa Birliği Projesi olan ve 57 ilden 115 okulun katıldığı ve ‘Dostluk Treni’ projesi  ile okullar arasında köprü kurmak, hayatımızın her alanında sevgi, barış ve dostluğun önemini kavramak, çevresine aktarmak ve bunu davranış olarak kalıcı kılmak; öğrencilerin ve çevrenin eğitime bakış açısını olumlu yönde geliştirmek;  ilçemizin e-Twinning projelerinde adını en iyi şekilde duyurmak; eğitime sadece yerel boyutta değil, ülke bazında katkıda bulunmak  amacını taşımaktadır” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de okul yöneticilerini tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X