Seriye tak Timsah’ım

Yeşil beyazlılarda tek hedef var, o da kazanmak… Timsah Arena’da saat 20.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Seriye tak Timsah’ım

Spor Toto Süper Lig’in ilk üç haftasından 6 puan çıkaran Bursaspor, bugün Kayserispor’u konuk ediyor. 

 

Geçtiğimiz hafta Fenerbehçe’yi deplasmanda Pablo Martin Batalla’nın golüyle deviren ve camiaya çifte bayram sevinci yaşatan yeşil beyazlılar, Kayserispor engelini de geçerek zirvede kendine yer bulmak istiyor. Timsah Arena’da saat 20.00’de başlayacak olan zorlu mücadeleyi İzmir Bölgesi’nden Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman ile Volkan Narinç yapacak.

Eksikler aynı!

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri iç sahada arka arkaya oynanacak Kayserispor ve Kasımpaşaspor maçlarını kazanarak seriye takmak amacında. Timsah’ta kritik 90 dakika öncesi önemli eksikler bulunuyor. 

Sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir ve Merter Yüce’nin forma giymeyeceği mücadelede Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Fenerbahçe karşısındaki 117i sahaya sürmesi bekleniyor. Konuk Kayserispor’da ise kaleci Ali Ahamada yok. 

Üstünlük bizde

 

Bursaspor ile Kayserispor bugüne kadar resmi karşılaşmalarda 32 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda yeşil beyazlılar 15 galibiyet, 7 beraberlik, 10 yenilgi aldı. Yeşil beyazlılar Bursa’da oynanan mücadelelerde ise 9 galibiyet, 1 beraberlik alırken 4 kez ise yenildi. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçları Kayserispor deplasmanda ve evinde de 2-1 kazanmıştı.

Maç heyecanı Olay TV’de izlenir

Bursaspor’un bugün Kayserispor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Gün boyu Timsah Arena’dan yapılacak yayınlarla son dakika gelişmeleri ve mücadelenin atmosferi canlı yayınlarla sizin ekranınızda olacak.

MAÇ TABLO

STAT: Timsah Arena

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Mehmet Cem Satman, Volkan Narinç 

EKSİKLER: Emre Taşdemir, Deniz yılmaz, Merter Yüce, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş

EKSİKLER: Ali Ahamada

BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200 TL, Batı Alt Tribün: 100 TL, Doğu Alt Tribün: 50 TL, Doğu Üst Tribün: 40 TL, Güney Kale Arkası (Teksas): 20 TL, TOFAŞ Tribünü : 20 TL

20.00 LİG TV/Canlı

BURSASPOR

1 Harun Tekin

24 Ertuğrul Ersoy

4 İsmail Konuk

66 Tomas Sivok

23 Aziz Eraltay

6 Şamil Çinaz

14 Ricardo Faty

10 Pablo Martin Batalla

28 Del Valle

18 Kubilay kanatsızkuş

11 Joshua John

KAYSERİSPOR

1 Muammer Zülfikar

35 Srdan Mujalovic

76 Kana Bıyık

4 Levent Gülen

3 Anıl Karaer

27 Ufuk Budak

7 Samba Sow

10 Deniz Türüç

22 Nguimbe Nakoulma

11 Welliton Morais

9 Umut Bulut

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X