‘Sermayemiz görselliğimiz’

Saç mezoterapisi yaptırmak için önceki gün memleketi Bursa’ya gelen başarılı oyuncu Zeynep Gülmez, Olay Çekirge’ye konuştu.

‘Sermayemiz görselliğimiz’

FIRAT TORAMAN

 

Yoğun tempo ve stres nedeniyle azalmaya başlayan saçları için mezoterapiye başladığı Universal Estetik’te sorularımızı yanıtlayan Zeynep Gülmez, bir oyuncunun mesleki yeteneği kadar dış görüntüsünün de önemli olduğunu söyledi.

Gülmez, ‘Oyuncunun sermayesi yeteneği kadar görüntüsüdür. Fiziğimizi korumak, kendimize iyi bakmak zorundayız. 50 yaşıma kadar düşünmüyorum ama gerekirse estetik yaptırırım’ diye konuştu. 

TEKLİF GELİRSE SURVİVOR’A GİDERİM

‘Parmaklıklar Ardında’ ve ‘Alemin Kralı’ dizilerinde rol aldıktan sonra tiyatroya ağırlık veren Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar’la oynadığı ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ adlı oyunla şehir şehir geziyor. Öte yandan ekranda en çok ilgisini çeken yapımın ‘Survivor’ olduğunu söyleyen Gülmez, ‘Ne zaman izlesem kendimi o ıssız adada hayal ettim. Eğer teklif gelirse seve seve değerlendiririm’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X