Şero’ya söyledim…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Hiç meraklanmayın, genel merkezdeki Şero’ya söyledim. ‘Bütün kedilere haber ver, trafoya girmesinler’ dedim. Hiç endişe etmeyin. Sandıklara sahip çıkacağız’ dedi.

Şero’ya söyledim…

Kılıçdaroğlu, partisince Çankırı’nda düzenlenen mitingde konuştu. Ak Parti’nin 13 yıldır iktidarda olduğunu, ülkede 6 milyon 250 bin işsiz, 17 milyon yoksul bulunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, ‘Hükümetlerin asıl varlık nedeni yoksulluğu, işsizliği bitirmek, refah içinde bir toplum yaratmak. İktidar bunun için olunur. Onlar iktidarı ceplerini doldurmak için düşünüyorlar, biz iktidarı halk için düşünüyoruz’ dedi. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

HER TÜRLÜ DÜMENİ

‘Ankara’da oturan beylerin çocukları hiçbir sınava girmeden, doğrudan devlet memuru oluyorlar. Her türlü dümeni yapıyorlar. İsraf var, ben söylemiyorum, onlar, vicdanı olan bazıları söylüyor. Eğer bu kadar israf olmasaydı vergiye bile gerek kalmazdı. 13 yıldır hiç bir şey vermediler, hep alıp götürdüler, yani tuzu kokuttular. Yolsuzluklar diz boyu, her şeyi biliyorum. Siyaseten kavgadan hoşlanmam. Benim umurumda olan şu. Eğer bu ülkede vatandaşın cebi para, insanlar sokaklarda huzur içinde geziyorsa, benim derdim bu. Herkes inancını özgürce yerine getiriyorsa, herkesin işi, aşı oluyorsa, evlerde tencere kaynıyorsa, benim derdim bu. Ben onu sağlayacağım. Siz 13 yılda yapamadınız, ama ben 4 yılda yapacağım. Sözüm söz. O kaçak saraya bağlanan bütün hortumları keseceğim ve millete vereceğim. Hiç kimse endişe etmesin.

SANDIKLARA SAHİP

Sandığa giderken geçen seçimlerde şu veya bu nedenlerle CHP’ye oy vermemiş bir vatandaşımızı daha ikna edeceksiniz. Hiç meraklanmayın, genel merkezdeki Şero’ya söyledim. ‘Bütün kedilere haber ver, trafoya girmesin’ dedim. Hiç endişe etmeyin. Sandıklara sahip çıkacağız. Sandığa giderken geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş bir vatandaşı ikna edeceksiniz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X