Serseri kurşunu Bursa’da can aldı

Bursa’da yeğeni 26 yaşındaki Tanju Özçimen’in karıştığı kavgayı pencereden müdahale ederek ayırmaya çalışan 43 yaşındaki Selçuk Özçimen, serseri bir kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 2 çocuk b

Serseri kurşunu Bursa’da can aldı

Olay, Yıldırım İlçesi Hacivat Mahallesi’nde geçen cumartesi gecesi meydana geldi.

 

Tanju Özçimen iddiaya göre, eniştesi olan Çetin Arıboğan ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı, sonra kavga etti. Tek katlı evinin önündeki silahlı kavgayı öğrenince pencereye çıkan Selçuk Özçimen yeğeni olan Tanju Özçimen’e “Gerek yok. Neden kavga ediyorsunuz. Ayrılın” diye uyarıda bulundu.

 

Tanju Özçimen, iddiaya göre eniştesine ateş ederken kurşun, sekerek, geçimini ikinci el eşya alıp satan Selçuk Özçimen’in başına isabet etti. Ağır yaralanan Özçimen kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde dün kurtarılamadı. Gözaltına alınan Tanju Özçimen ise, ‘Adam öldürmek’ suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturmaya başlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X