Sert çiftinden Aktaş’a teşekkür

Türkiye’de beşinci yüz ve ilk çene nakli yapılan İnegöllü genç Recep Sert ile geçtiğimiz günlerde hayatlarını birleştirdiği eşi Esma Sert, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Sert çiftinden Aktaş’a teşekkür

SADULLAH ORGAN

Tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile İnegöl’de düzenlenen törenle dünya evine giren 28 yaşındaki Recep Sert, yüz naklinden sonra evlenen ilk kişi olmuştu. Rahatsızlığı sürecinde Başkan Aktaş’ın yakın ilgisi ile maddi, manevi desteklerini gördüğünü vurgulayan Recep Sert, “Zor günlerimizde yanımızda olduğunuz için, ailem ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile güzel günlere kavuştuk” dedi.

SIKINTILI GÜNLER BİTTİ

Çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Bu zorlu sürecin büyük kısmını Recep kardeşimiz aştı diye düşünüyorum. Rahatsızlığı dolayısıyla muhakkak çok ciddi ve sıkıntılı günler yaşadı. Biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Hamdolsun hepsini atlattı. İnşallah bundan sonra Esma Hanım ile birlikte hayatın tüm zorluklarının üstesinden de elbirliğiyle gelirsiniz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X