Servet Tazegül kızıyla moral buluyor

Ayak bileğinden ameliyat edilen milli tekvandocu Servet, Almanya’dan gelen eşi Melda ve 3,5 aylık kızı Esmira ile moral topluyor.

Servet Tazegül kızıyla moral buluyor

Ayak bileğinden ameliyat edilen olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül, dinlenme sürecini Almanya’dan gelen eşi Melda ve 3,5 aylık kızı Esmira ile geçiriyor.

Türkiye Tekvando Federasyonu, sporcunun yalnız kalmaması ve sıkılmaması için eşi ve kızını, ameliyatından önce Ankara’ya getirterek, otele yerleştirdi. Federasyon ayrıca Servet’e ve ailesine yardımcı olması için bir kişi görevlendirdi.

Konakladığı otelde AA muhabirine konuşan Servet Tazegül, ameliyatın ardından Ankara’da rutin sağlık kontrolünden geçtiğini söyledi. Kan değerleri ve akciğer kontrolü yaptırarak, gözlerini çizdirdiğini belirten Servet, “Müsabakalarda lens takmamak için böyle bir karar aldım. Belki faydası olur. Yüzde 5-10 faydası olsa bizim için büyük bir şey” dedi.

“Bana güç veriyorlar”

Servet, aileden uzakta kalmanın zorluklarını anlatarak, “Önceleri eşim tek kalıyordu. Şimdi kızım doğdu, 3,5 aylık ve ismi Esmira. Kızımdan ve eşimden güç alıyorum. Federasyonumuz bizi her zaman destekliyor. Gelip gitmelerinde yardımcı oluyorlar” diye konuştu.

“Çok özleyince kamp öncesi birkaç hafta gelip gidiyorlar” diyen Servet, ailesinin bazen de maçlar öncesi yanında yer aldığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X