‘Sesi Gülen Adam’ Bursa’da

Ankara’da sokak sanatçılığıyla müzik kariyerine başlayan, şimdi ise milyonlarca hayranı olan ‘sesi gülen adam’ Koray Avcı Bursa’da verdiği konserde sevenleriyle buluştu.

‘Sesi Gülen Adam’ Bursa’da

Ankara’da sokak sanatçılığıyla başladığı müzik kariyerinde çok hızlı bir şekilde yüksek başarılar elde eden Koray Avcı Bursa’da sahne aldı.

Hayranlarının akınına uğrayan konserde izleyenler kimi zaman gözyaşlarını tutamazken kimi zaman yerlerinde duramadılar. Yaklaşık 4 saat süren konserde Koray Avcı seslendirdiği şarkıların yanı sıra sevilen şiir ve hikayelerini de sık sık sahneye taşıdı.

Zor bir çocukluk geçirdiğini anlatan Avcı, babasını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. En yeni parçalarını da sevenlerinin beğenisine sunan ‘sesi gülen adam’ hayranlarından tam not aldı. Konser sonunda yüzlerce hayranının isteğini geri çevirmeyen Koray Avcı, hayranlarıyla tek tek fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X