‘Sesim konusunda mütevazı değilim’

Bursalı popçu Tuğba Yurt, önceki gece Hayal Kahvesi’nde verdiği konser öncesi Olay Çekirge’ye iddialı açıklamalar yaptı.

‘Sesim konusunda mütevazı değilim’

ŞARKI SÖYLEMEKTEN BİHABER İNSANLAR VAR

Önceki gece Hayal Kahvesi’nde hemşehrileriyle buluşan Tuğba Yurt, sahne öncesi ise çarpıcı açıklamalar yaptı. Olay Çekirge’ye konuşan Yurt, şarkıcı olup şarkı söylemekten bihaber sanatçılar olduğu iddiasını yinelerken, ‘Bu iddiamda yanıldığımı düşünmüyorum. Birçok kişide benimle aynı fikirdedir. Benim kendime olan en büyük güvenim ve mütevazi olamayacağım tek konu sesim. Zaten yalnızca bunla ilgili gündeme gelme çabasındayım’ dedi.

UZUN BOYLULAR BENİ HEDEF ALDI

Katıldığı bir radyo programında kendisi gibi kısa boylu insanların daha zeki olduklarını savunan Tuğba Yurt, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Yılnızca espri yaptığını söyleyen Yurt, ‘Sosyal medyaya bütün uzun boylular saldırdı. Uzun zaman Sezen Aksu, bizde kan dolaşımı daha hızlı olduğu için daha çabuk devir daim oluyor ve daha zeki oluyoruz diye bir espri yapmıştı. Ben aslında Sezen Aksu’yu tekrar ettim. Espri olsa da küçük bir doğruluk payı var’ dedi. 

Tuğba Yurt, Serhat Hallaç’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X