Sessiz sedasız imza

Arjantinli yıldız yarım sezon için 500 bin Euro garanti, maç başılarla birlikte 750 bin Euro alacak. Önümüzdeki sezon ise 1 milyon 200 bin Euro garanti, toplamda da 300 bin Euro da maç başı verilecek.

Sessiz sedasız imza

Pablo Martin Batalla, Bursaspor’daki mesaisine başladı. Prensip anlaşmasına varılmasının ardından hafta başında Bursa’ya gelen Arjantinli yıldız, dün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Tecrübeli orta saha oyuncusu takım arkadaşlarıyla tanışırken, neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun özel ilgi gösterdiği Batalla’yla resmi sözleşme dün antrenman öncesi yapıldı. 

İŞTE PARALAR

20 Ocak çarşamba günü göreve gelecek yeni yönetimin isteğine göre Tangocu için bir tören yapılacak. Pablo Martin Batalla’yla yapılan anlaşmanın detayları ise ortaya çıktı. Yıldız oyuncu yarım sezon için 500 bin Euro garanti, maç başılarla birlikte ise 750 bin Euro alacak. Batalla’ya önümüzdeki sezon için ise 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret, toplamda ise 300 bin Euro ise maç başı verilecek. 

BONSERVİS 3 TAKSİTTE

Deneyimli oyuncu için Çin Kulübü Beijing Guoan’a ise 1,5 milyon Euro’luk bonservis ücreti 3 taksitte ödenecek. Bursaspor tarihinin en iyi yabancıları arasında gösterilen Batalla’nın transferi camiada büyük bir memnuniyetle karşılanmıştı. Batalla’nın antrenman eksiği bulunduğu için forma girmesinin 3-4 haftayı bulabileceği belirtiliyor. Hamza Hoca’nın deneyimli futbolcuya özel bir antrenman programı uygulayacağı bildirildi. 

Tek engel vergi borcu

Dün sözleşme imzalamasına rağmen vergi borcu nedeniyle lisans çıkarılamayan Batalla, yaklaşık 10 milyon TL olan bu borcun yeni yönetim tarafından yapılandırılmasıyla birlikte Bursaspor formasına kavuşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X