Setbaşı Tahsilat Merkezi açıldı

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı, Ataevler ve İhsaniye’den sonra üçüncü tahsilat merkezini Setbaşı’nda hizmete açtı. Merkezde mükellefler vergi, harç ve idari para cezaları gibi ödemelerini yapabilecek.

Setbaşı Tahsilat Merkezi açıldı

ASLIHAN AYDIN

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, açılışta yaptığı konuşmada, Setbaşı Tahsilat Merkezi’nin iyileştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Mükelleflerin tüm ödemeleri hangi vergi dairesi mükellefi olursa olsunlar Setbaşı Tahsilat Merkezi’nde yapabileceğini dile getiren Karakaş, “Vergi dairelerinde insanların yaşadığı temel sorun olan izdiham ve kuyruklar sona eriyor. Bu merkezin de açılmasıyla birlikte kapasitemizi 3 kata kadar artırmış oluyoruz” dedi. 

Setbaşı Tahsilat Merkezi’ni Kapalı Çarşı ve Ulucami esnafını düşünerek açtıklarını dile getiren Karakaş, “İstanbul ve Ankara yolu üzerinde de tahsilat merkezi açacağız. 1-2 ay içinde bu merkezleri de projelendireceğiz” diye konuştu. 

YAPILANDIRMADA İKİNCİ ŞANSA İLGİ BÜYÜK

Yapılandırma yasasında sürenin uzatıldığını hatırlatan Nuri Karakaş, “Mükelleflerin yararlanmalarını isteriz. Rakamlarla ilgili açıklama yapamıyoruz. Ancak tahsilat ve yapılandırmalar beklediğimizin üzerinde. Bursa’nın vergiye katılımını önemsiyoruz, diğer illere göre daha iyi seviyede bulunuyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X