Sette yaşanan taciz olayına ünlü isimlerden tepki yağıyor!

BluTV’de yayınlanan vampir dizisi Yaşamayanlar’ın oyuncusu Elit İşcan’ın rol arkadaşı Efe Şenolsun tarafından maruz kaldığı hakaret ve taciz iddialarına rol arkadaşları Kerem Bursin ve Birkan Sokullu’dan açıklama geldi.

Sette yaşanan taciz olayına ünlü isimlerden tepki yağıyor!

Güzel oyuncu Elit İşçan rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığını açıkladıktan sonra sinema ve dizi dünyasından tepki gecikmedi.

“YAŞANAN OLAYDAN DERİN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM”

Oyuncu Elit İşcan, ‘Yaşamayanlar’ dizisinin setinde maruz kaldığı hakaret ve tacize ilişkin açıklamasından sonra set arkadaşları Kerem Bursin, Birkan Sokullu’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Bursin ve Sokullu yaptıkları ortak açıklamada “Yaşamayanlar setinde söz konusu olaya şahit değildim. Ancak, şiddet, taciz ve cinsiyet ayrımcılığının her türlüsüne karşıyım. Yaşanan olaydan dolayı derin üzüntü duyuyorum. Tanıklardan alınan geribildirimler neticesinde, ilgili oyuncunun hem sette alkollü olmasından hem de rahatsızlık verecek nitelikte hareket etmesinden dolayı sözleşmesi gereği ortak yapım firmalarının, gerekli yaptırımlarından ve/veya uygulayacaklarından şüphem yoktur. Hukuki süreci de yakından takip ediyor olacağım” dedi.
 

Birkan Sokullu’da olayla ilgili hukuki sürecin takipçisi olacağını dile getirdi.
 

HAZAL KAYA’DAN VE ONUR ÜNLÜ’DEN DE DESTEK GELDİ

Öte yandan İşcan’ın yaşadığı talihsiz olayla ilgili Hazal Kaya, ünlü yönetmen Onur Ünlü’den destek paylaşımı geldi.
 

 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X