Sevemez kimse onun gibi!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2013 yılında Devlet Hastanesi’nden emekli olan ambulans sürücüsü Hasan Hüseyin Tüfekçi, 1976 model Murat 124 marka otomobiliyle dikkatleri üzerinde topluyor.

Sevemez kimse onun gibi!

Yıllara meydan okuyan Murat 124 otomobil aksesuarlarıyla da ilgi çekiyor.

USTASININ ARABASI

1976 model Murat 124 marka otomobilini 1980 yılında 165 liraya aldığını ve o günden beri gözü gibi baktığını belirten emekli ambulans sürücüsü Hasan Hüseyin Tüfekçi, “Bu aracı kullanalı 33 sene oldu. Antalya’da bu araçla ticari taksicilik yaptım. Ticari taksiciliği bıraktım memurluğa geçtim, fakat arabayı satmadım kıyamadım satmaya. Rahmetli ustamın arabasıydı, tamirci çıraklığı yaptığım dönemde. Bu yüzden satmaya kıyamadım” dedi.

Manavgat Devlet Hastanesi’nde ambulans sürücüsü olarak 2013 yılında emekli olduğunu anlatan Tüfekçi, “Bana sıfır araç verseniz vermem. Evimde özel garajım var. 15 bin TL masraf yaparak tamir ettim. Bir çok kişi bu otomobili kendisine satmamı istedi. Benim için bunun maddi karşılığı yok. Satmadım, satmam da. Otomobilim orijinal sayılır. Tüplü ve çok az değişeni var” diye konuştu.

AKSESUARLARI DİKKAT ÇEKİYOR

1976 model Murat 124 marka otomobilinde Mercedes ve uçak armaları bulunduğunu anlatan Hasan Hüseyin Tüfekçi, “Bunu aksesuar amaçlı yaptım. ‘Senin Mercedes’in varsa benim Mercedes’im daha iyi’, ‘Senin uçağın varsa benim bu takam bana yetiyor’, ayağımızı yerden kesiyor hem uçak hem Mercedes demek istedim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X