Sevgililer Günü için göndermeli mesaj!

Geçtiğimiz yıl Şeyma Subaşı ile tek celsede boşanan Acun Ilıcalı’nın adı, şimdilerde 2017 yılında Miss Turkey seçilen ardından tacı elinden alınan Itır Esen ile anılıyor.

Sevgililer Günü için göndermeli mesaj!

Birlikteliklerinin iş için olduğu ortaya çıkan ancak Acun Ilıcalı’nın her yere yanında götürdüğü Itır Esen’den bomba bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşen iddialara göre Acun ve Itır Esen’in birlikte Dubai’de görüntülenmeleri kafaları karıştırmıştı.

Son olarak TV 8’de yayınlanan Eser Yenenler Show’a katılan Acun Ilıcalı’yı seyirci koltuğunda izleyen Itır Esen, gözlerini bir dakika bile medya patronundan ayırmamıştı.

YAŞLANMAK İSTİYORUM

Acun Ilıcalı ile Survivor Türkiye-Yunanistan’ın YouTube programı için anlaşan Itır Esen, sevgililer günü için yaptığı bir konuşmada, “Bir ailem olsun… Biriyle yaşlanmak istiyorum” şeklinde konuştu. Genç güzelin bu açıklamasından sonra gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi. Söylentilere göre Acun Ilıcalı, Itır Esen’i nereye gitse yanında götürüyor. Hatta öyle ki Itır’ın annesi de fırsat buldukça bu ikiliye eşlik ediyor ve bundan büyük memnuniyet duyuyormuş.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X