Sevgilisi de kendi gibi çok başarılı! ‘Yılın en başarılı genç kadın oyuncusu’

Oyuncu Taner Ölmez ile birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düşen güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu aldığı ödülle sosyal medyada gündem oldu.

Sevgilisi de kendi gibi çok başarılı! ‘Yılın en başarılı genç kadın oyuncusu’

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ali karakteri çok konuşulan isimlerin başında gelen Taner Ölmez’in kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ece Çeşmioğlu da sık sık gündeme geliyor.

Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde oynadığı tiyatro oyunuyla ödül aldı. Dogville oyunundaki performansıyla İsmet Küntay Tiyatro ödüllerinde “yılın en başarılı genç kadın oyuncusu” seçilen Ece Çeşmioğlu dün yapılan törenle ödülünü aldı.
 

ieiei

Ece Çeşmioğlu’na Taner Ölmez’in hayranları tarafından da tebrik yorumu yağdı.
 

Capture

Güzel oyuncu 2006 yılında İki Aile dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlamıştı. Ece Çeşmioğlu ardından, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat verdikten sonra son olarak “Söz” dizinde oynamıştır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X