Sevgilisi eski karısıyla görüşünce…

Antalya’da 5 kişilik fuhuş şebekesini, ‘aşk krizi’ çökertti. Mesude Ş., şebeke lideri sevgilisi Orhan Y.’nin eski karısıyla yeniden görüşmeye başlaması üzerine sinirlenip şebekeyi deşifre etti.

Sevgilisi eski karısıyla görüşünce…

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir fuhuş şebekesine yönelik 7 ay önce teknik ve fiziki takip başlattı. Takip sürerken, şebeke lideri olduğu öne sürülen 34 yaşındaki Orhan Y.’nin sevgilisi 29 yaşındaki Mesude Ş., erkek arkadaşının eski karısı S.Y. ile yeniden görüşmeye başlaması üzerine sinirlenip polise gitti. Şebekenin çalışmaları hakkında polise bilgi veren Mesude Ş., kendisine de fuhuş yaptırıldığı gerekçesiyle ayrıca şikayetçi oldu.

DÖVÜLÜNCE BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Durumdan haberdar olan şebeke üyeleri, kendilerini polise şikayet eden Mesude Ş.’yi dövdü. Birkaç aylık hamile olan Mesude Ş., bebeğini de düşürdü. Mesude Ş., ölüm tehditleri nedeniyle korkup bir süre sonra yeniden şebeke içersinde faaliyet göstermeye başladı. 

Teknik takibin ardından önceki gün düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Orhan Y., Yunus Ş., Yasin C., Uğur T. ve Mesude Ş. gözaltına alındı. Şebeke üyelerinin, fuhşun yanı sıra, gasp suçundan da poliste kaydı olduğu kaydedildi. Şebeke üyelerinin, şimdiye kadar devlet korumasında bulunan 2’si yaşı küçük olmak üzere 4 kadına zorla fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı. 

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X