Sevgilisi hakkında yapılan yorumlara öyle bir yanıt verdi ki…

Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes rolüyle ilk kez başrol oynayan İrem Helvacıoğlu, her dizi partnerinin başına gelecek durumu yaşamaya başladı!

Sevgilisi hakkında yapılan yorumlara öyle bir yanıt verdi ki…

İzleyenlerin ekran önünde birbirlerine yakıştırdıkları ve sürekli birlikte olmaları için sosyal medyadan da yorumlar yağdırdıkları ünlü isimlerin arasına Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu da yeni dizileriyle girmiş oldu!

Dizideki uyumlu oyunculukları, ekran önündeki başarılı partnerlikleriyle adlarından söz ettiren ikili, dizi yayınlandığından beri, izleyenler tarafından çok yakıştırılıyor.

Zaman zaman sosyal medyadan yapılan bazı yorumlar, ünlü isimleri de kızdırabiliyor.

Aslında uzun bir süredir bir beraberliği olan ve kendi sosyal medya hesabından da zaman zaman sevgilisiyle fotoğraf paylaşan İrem Helvacıoğlu, bu paylaşımlarına rağmen Ulaş Tuna Astepe’ye yakıştırılmaya devam ediyor.

Anlaşılan yapılan yorumlar ve kimi rahatsız edici sözlerden sonra genç oyuncu bu duruma daha fazla dayanamayıp yanıt vermek durumunda kalmış.

Sosyal medyada bir izleyici, İrem Helvacıoğlu’nun bir takipçisine verdiği yanıtı yayınlayınca durum ortaya çıktı.

Helvacıoğlu’nun hayatına karışılmasıyla ilgili verdiği sert yanıt dikkat çekerken, sosyal medyada bu yanıtı yayınlayan takipçisi de onu destekliyor.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun kendi hayatıyla ilgili eleştirilere verdiği o yanıt:

66sg.jpg

hwek.png
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X