Sevgilisinin söylediklerinden etkilendi, hayatını değiştirdi

Scarlett Skinner ile sevgilisi arasında yaşanan bir olay genç kadının hayatında dönüm noktası oldu

Sevgilisinin söylediklerinden etkilendi, hayatını değiştirdi

24 yaşındaki Scarlett Skinner, 63 kiloya çıkmıştı. Aslında bu çok da anormal bir kilo değildi. Fakat genç kadını kilo vermeye iten bir şey yaşandı.
 

Scarlett “fast food” türü yiyecekleri tüketiyordu. Scarlett Skinner, yıllarca pantolon ya da uzun elbiseler giymek zorunda kaldı. Sebebi ise oldukça şaşırtıcı.

 

Scarlett Skinner’in eski sevgilisiyle aralarında ilginç bir olay yaşandı. Scarlett, olayın yaşandığı gün şort giymişti. Sevgilisi ise onun kilolu olduğunu düşünüyordu ve bacaklarının kötü göründüğünü söyledi. Bu olaydan sonra eski sevgilisi Scarlett Skinner’a bundan sonra bacaklarını açmamasını istedi.
 

Scarlett de bu olaydan dolayı uzun zaman pantolon giydi. Eski sevgilisi bunu Scarlett’in iyiliği için yaptığını dile getirdi. Scarlett, eski sevgilisinin, “İnsanlar senin arkandan sana gülüyorlar” dediğini ve bacaklarını kapatmasının kendisi için daha iyi olacağını düşündüğünü ifade etti.

Scarlett, “Kararı yıllarca uguladım çünkü bu uyarı bana en yakın kişiden gelmişti.” dedi. Fakat bu olay Scarlett Skinner’ı derinden etkiledi. 23 yaşındaki genç kadının özgüveni sarsılmıştı. Scarlett, “Elime aldığım her kıyafetimin uzun kollu ve boğazlı olduğunu farkettim” diyerek kendi özeleştirisini yapmaya başlamış.

 

Genç kadın değişim kararı aldı. Spor yapmaya ve yediklerine dikkat etmeye başladı. Sıkı antrenmanlar sonucunda 12 kilo verdi. Sadece 6 ayın sonunda, son derece fit bir görünüme kavuştu. Vücudu sıkılaştı ve kendine güven duymaya başladı. Scarlett, kendisini artık çok mutlu ve sağlıklı hissettiğini ifade etti.
 


 


 


 


 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X