Sevgilisiyle aşk pozu sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı’yla yollarını ayıran Şeyma Subaşı, Guido Senia ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Subaşı, sevgilisi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Sevgilisiyle aşk pozu sosyal medyayı salladı!

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl kasım ayında Silivri Adliyesi’ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Ilıcalı’nın adı Itır Esen ile anılırken, Subaşı ise Fransız DJ Guido Senia ile beraber olmaya başlamıştı.

AŞK POZU

Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirilerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile yeni karesini sosyal medya hesabından, “Bebek bebek” notuyla paylaştı. Subaşı’nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

“ŞUNDAN BİR ÇOCUK YAP”

Şubaşı’nın bir takipçisi paylaşıma, “Şundan bir çocuk yap.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Seni ilk defa bu kadar mutlu görüyorum.” yorumunu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X