Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

Kanal D’nin geçtiğimiz Mart ayında ekranlara taşıdığı sevilen dizisi Tatlı İntikam, bu kez sevenlerini üzecek.

Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın yer aldığı Tatlı İntikam, 26 Mart 2016’da ekran macerasına başlamış ve ilk zamanlarda reytinglerde önemli bir istatistik yakalamıştı. Romantik komedi türünde ekranlara taşınan dizi sosyal medyada da oldukça konuşulmuştu. Ancak reytinglerde bir türlü istediği sıçramayı yapamayan ve iddialı diziler karşısında popülaritesini kaybeden dizi final kararı aldı.

 

D yapımın yapımcılığını yaptığı ve Ayşe Durmaz’ın yapımını üstlendiği dizi 12 Kasım Cumartesi yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek.

 

TUĞUTLU’NUN DİZİLERDEKİ İLK BAŞROLÜYDÜ

 

Leyla Lydia Tuğutlu Miss Turkey 2008’de birinci olduktan sonra oyunculuğa başlamıştı. Çeşitli dizilerde oynayan güzel oyuncu Karadayı dizisi ile bir anda ön plana çıkmış ve başrol teklifleri almıştı

 

Tatlı İntikam, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın paylaştıkları Kanal D’nin 2016 yapımı romantik komedi dizisiydi. (Rı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X