Sevinç ve hüzün: 8-0

Yeşil beyazlılar, renktaşını Enes Ata (2), Tugay, Emirhan, Mustafa, Semih, İsmail Can ve Mertcan’ın golleriyle dize getirdi ancak Rize’de kazanan sarı kırmızılılar ligi lider bitirdi.

Sevinç ve hüzün: 8-0

Türkiye Futbol Federasyonu U-21 Süper Ligi’nin 34. ve son haftasında Bursaspor sahasında Torku Konyaspor’u 8-0 mağlup etti ancak averajla şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan maça hızlı başlayan genç timsahlar henüz 6. dakikada Enes Ata ile 1-0 öne geçti. Bu golden 1 dakika sonra Tugay Aydın skoru 2-0’a getirdi. Zevkli geçen mücadelede ilk yarının son sözünü ise 14. dakikada Emirhan Çolak söyledi ve Bursaspor soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle girdi.

Gol yağdı!

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bursaspor gol ile başladı. Yeşil beyazlılar 46. dakikada Enes Ata ile farkı 4’e çıkarttı: 4-0. Oyuna sonradan dahil olan Mustafa Ün 71. dakikada skoru 5-0’a taşıdı. Kapalı ve zaman zaman yağmur yağışı altında oynanan karşılaşmada Bursaspor 74’te Semih, 88’de İsmail Can ve 90. dakikada Mertcan’ın golleriyle 8-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Yeşil beyazlılar bu sonucun ardından puanını 74’e yükseltti ve ligi 2. sırada tamamladı. Rize’de 1-0 kazanan Galatasaray ise averajla şampiyonluğunu ilan etti.  

 

SAHA: Vakıfköy Tesisleri

HAKEMLER: Hüseyin Kurt (**), Tuncay Ercan (**), Ersin Efe (**)

GOLLER: Dk.6-46 Enes Ata, Dk.7 Tugay, Dk.14 Emirhan, Dk.71 Mustafa, Dk.74 Semih, Dk.88 İsmail, Dk.90 Mertcan (Bursaspor)

SARI KARTLAR: Dk.45 Yasin Başaytaç (T.Konyaspor)

Bursaspor: Muhammed (***), Kenan (**), Oğulcan (**)(Dk.58 Mustafa ***), Murat (**), Mehmet (**), Mertcan (**), Emirhan (***) (Dk.76 İsmail ***), Yunus (***), Enes (***), Doğanay (**), Tugay (***)

TORKU KONYASPOR: Enes Akdemir (*), Şükrü (*), Yasin Akyol (*), Fahri (**), Enes Titrek (*) (Dk.31 Abdurrahim *), Mehmet (**), Yasin Başaytaç (*), Recep (*) (Dk.80 İlyas *), Batuhan (*), Celal (*), Muhammed (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X