Sevince gölge düştü!

6 Nisan Aanadolu Lisesi, Osmangazi Cem Sultan Anadolu Lisesi’ni mağlup ederek son 16 takım arasına girmenin mutluluğunu yaşadı ancak, maçta hiç istenmeyen görüntüler de oluştu.

Sevince gölge düştü!

Umut Kutluca

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde Yıldırım 6 Nisan Anadolu Lisesi, Osmangazi Cem Sultan Anadolu Lisesi’ni 5-3 mağlup etti ancak akıllarda 27. dakikada çıkan olaylar kaldı.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada tur atlayarak son 16 takım  arasına giren kırmızı beyazlılar, sevinci yarım kaldı. 

BU YAKIŞMADI…

Dakikalar 27’yi gösterdiğinde, ortaya hiç istenmeyen görüntüler çıktı. Maç içindeki ikili mücadele esnasındaki sert bir temas sonrası olaylar çıktı.

İki takım oyuncularının birbirinin üstüne yürüdüğü olayları okulların beden eğitimi öğretmenleri engellemeye çalıştı. Olaylar durulduğunda ise, 6 Nisan’dan Yunus Emre ve Selim, Cem Sultan’dan Ali ve Ahmet kırmızı kart gördü.

6 Nisan Anadolu Lisesi 4-1 öndeyken çıkan olaylar, gençlere yakışmadı

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Mustafa Bahçeci (***), Mustafa Kırnık (***)

SARI KARTLAR: Dk.29 Oğuzhan (6 Nisan Anadolu), Dk.20 Ali (Cem Sultan Anadolu)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.28 Yunus Emre, Dk.28 Selim (6 Nisan Anadolu), Dk.28 Ali, Dk.28 Ahmet (Cem Sultan Anadolu)

GOLLER: Dk.1-6 Oğuzhan, Dk.9-23-29 Eray (6 Nisan Anadolu Lisesi), Dk.24-29 İsmethan, Dk.28 Kaan (Cem Sultan Anadolu Lisesi)

6 NİSAN ANADOLU: Umut (***), Yunus Emre (**), Selim (**), Oğuzhan (***), Eray (***)

CEM SULTAN ANADOLU: Gökhan (**), Ali (**), Ahmet (**), İsmethan (**), Kaan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X