Şevket Yılmaz’da Tutanç dönemi

Bursa İl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne tayin olan Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticiliği görevini Doç. Dr. Murat Tutanç’a devretti.

Şevket Yılmaz’da Tutanç dönemi

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Rüstem Aşkın, “Görev yaptığımız müddet zarfında hastanemizi her zaman en iyi yerlere taşıyabilmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bursalı hemşehrilerimizin yanında Marmara bölgesine hizmet veriyoruz. Hastanemizin en önemli görevi olan öğrenci yetiştirme işini her zaman önceliklerimiz arasında tuttuk. Dün itibariyle 40. asistanımız da uzmanlığını aldı. Hastane olarak özel hastane konforunda hizmet verebilme gayretinde olduk. Hastane Yöneticisi görevini hakkı ile yerine getirip bölge halkına ve hastanemize daha iyi, daha faydalı hizmet vereceğine inandığım Doç. Dr. Murat Tutanç’a bu vazifeyi devretmekten dolayı çok mutluyum. Gözüm arkada kalmayacak. Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi’ne desteğimiz devam edecek” dedi.

Hastane yöneticisi Doç. Dr. Murat Tutanç ise, “Bitme aşamasında olan, yapılan ve yapılması gereken projelerimiz var. Bunların takipçisi olacağız. Hocamın bizlere devrettiği bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Görevimi adaletli bir şekilde yerine getireceğim. Aşkın hocamıza hastanemize ve halkımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X