Seyhan Sucuk tadıyla büyülüyor

Bursa’da karlı alışverişin adresi Seyhanlar Market kendi tesislerinde ürettiği Seyhan Sucuk ile müşterilerine eşsiz bir tat sunuyor

Seyhan Sucuk tadıyla büyülüyor

Tüm müşterilerinin damak tadına hitap eden Seyhan Sucuk, özel baharat karışımlarının muhteşem uyumu ile benzersiz bir lezzete dönüşüyor. Mangalların, özel yemeklerin vazgeçilmezi olan ve Seyhanlar Et tesislerinde üretilen muhteşem sucuklar kasap usulü dolum tekniği ve ısıl işlemi ile hazır hale getirilip müşterilerin beğenisine sunuluyor. Seyhanlar sucukla pazar günleri yaptığınız kahvaltılarda sevdiklerinizle oturduğunuz sofralar keyifli sohbetlerinize eşlik edecek.

 

HELAL BELGELİ SUCUKLAR

 

Endüstriyel üretimi işin içine katmadan hazırlanan Seyhan Sucuk, benzersiz lezzetiyle de oldukça iddialı bir durumda.  , Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri’ne uygun ve İslami usullere göre kesilen etlerle hazırlanan Seyhan Sucuk, Hijyenik ortamda ve helal sertifikası ile üretiliyor ve Seyhanlar Market ile Seyhanlar ekspreslerde müşterilerini bekliyor. Damak tadını düşünen müşteriler Seyhan Sucuğa güvenle ulaşabilir ve lezzetin tadını çıkarabilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X