Seyhanlar’dan ramazana özel indirim

Bursa’nın pek çok farklı noktasında kaliteli hizmet ve ekonomik fiyatlar sunan Seyhanlar Market, ramazan ayında müşterilerine özel kampanyalar düzenledi.

Seyhanlar’dan ramazana özel indirim

Şirketten yapılan açıklamada, bu kapsamda yüzlerce üründe indirim uygulanacağı belirtilerek, sektördeki pek çok ulusal markayla ürün kalitesinde zirve yarışına ortak olunduğu kaydedildi. Seyhan Unlu markasıyla ramazanda farklı seçenekler sunmayı hedefledikleri dile getirilen açıklamada, ”Güllaç, tereyağlı muhteşem baklava ve tazecik sıcak pideler özel tariflerle hazırlandı. Seyhanlar Market kaliteli ve helal sertifikalı et ürünleriyle de ramazan ayı boyunca hizmetinizde” denildi. İhtiyacı olanları mutlu etmek için müşterilere değişik seçenekler hazırladığı vurgulanan açıklamada, ”Ramazan Ayı’na özel en anlamlı hediye sloganıyla gıda ve gıda dışı olmak üzere iki farklı kart çeşidi tüketicinin kullanımına verildi. 25, 50 ve 100 liralık kart çeşitleriyle ihtiyacı olanları mutlu etmek isteyen herkesi Seyhanlar kalitesine davet ediyoruz. Ayrıca ramazana özel hazırlanan ‘Süper Koli, Mega Koli’ gibi içerisinde pek çok ihtiyacı barındıran paketler de oldukça uygun fiyatlarla sizi ve sevdiklerinizi bekliyor” ifadeleri kullanıldı.

RAMAZANIN BEREKETİ SEYHANLAR’DA

Bursa’nın dört bir yanında binlerce çeşit ürünle müşterilerine en kaliteli hizmeti veren Seyhanlar Market, Ramazan Ayı boyunca inanılmaz indirimlerine devam ediyor.

Bursa’nın pek çok farklı noktasında kaliteli hizmetin ve ekonomik fiyatların tek adresi Seyhanlar Market muhteşem Ramazan kampanyalarıyla sizleri bekliyor. Yüzlerce üründe Ramazan Ayı’na özel inanılmaz indirim imkanları sunan Seyhanlar Market, bu Ramazan’da da alışverişin en karlısı olarak mutlu bir bayram geçirmeniz için her türlü detayı düşünmüş durumda.

KALİTENİN ADRESİ; SEYHAN UNLU

Sektörde pek çok ulusal markayla birlikte, gerek fiyatları gerekse de ürün kalitesiyle zirve yarışına ortak olan Seyhanlar, kendi üretimini gerçekleştirdiği ürünlerle kalite anlamında bir adım önde. Ramazan’ın vazgeçilmezleri arasında olan unlu mamuller konusunda bölgenin en iyi markası konumundaki Seyhan Unlu ile lezzetiyle dillerde dolaşan köklü marka, bu Ramazan ayında sizlere farklı seçenekler de sunmayı hedefliyor. Sağlık bakanlığından onaylı yüzlerce çeşit unlu mamulle bölgenin en sevilen ürünlerini üreten Seyhan Unlu, yaş pasta, baklava, tatlı çeşitleri ve kurabiyeler konusunda, tıpkı evinizde yaptığınız doğallıkta kaliteyi kapınıza getiriyor. Bu Ramazan ayında da özel tarifler ile hazırlanan güllaç, tereyağlı muhteşem baklavası ve tazecik sıcak pidesi ile Seyhanlar Market, adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

ET ÜRÜNLERİNDE SEYHAN ET FARKI

Yerel Marketler içerisinde uygun fiyat anlamında ulusal markalarla yarışan Seyhanlar Market kaliteli ve helal sertifikalı et ürünleriyle de Ramazan ayı boyunca hizmetinizde. Sağlık bakanlığından onaylı, tadı ve kalitesiyle fark yaratan tüm et ürünleri Seyhanlar’da. Dana, kuzu, sucuk çeşitleri gibi et ürünleriyle farkını hem kalitesi hem de uygun fiyatlarıyla ortaya koyan Seyhanlar Market, Bursa’da alışverişin en karlısı olarak bu kutsal günlerde sizler için kaliteli hizmetin adresi olmayı sürdürüyor. Ramazan Ayı’na özel muhteşem fırsatlar Seyhanlar ayrıcalıkları ve özel indirimleriyle sizleri bekliyor.

SEYHAN KART İLE RAMAZAN MUTLULUĞU

Seyhanlar Market kutsal günlerde ihtiyacı olanları mutlu etmek isteyenler için de çok cazip fırsatlar hazırlamış durumda. Ramazan Ayı’na özel en anlamlı hediye sloganıyla gıda ve gıda dışı olmak üzere iki farklı kart çeşidini bursa halkının kullanımına sunan köklü marka 25, 50 ve 100 TL’lik kart çeşitleriyle ihtiyacı olanları mutlu etmek isteyen herkesi Seyhanlar kalitesine davet ediyor. Ayrıca firmalara özel olarak üretilen Seyhan Kart ile mutlu etmek istediğiniz insanlara seçme özgürlüğü de sunmuş oluyorsunuz. Ramazan’ın mutluluğunu Seyhan Kart ile sevdiklerinize sunma fırsatını kaçırmayın! Ayrıca Ramazan Ayı’na özel hazırlanan “Süper Koli, Mega Koli” gibi içerisinde pek çok ihtiyacı barındıran paketler de oldukça uygun fiyatlarla sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Seyhanlar Market bu Ramazan’da da yüzleri güldürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X