Seyhanlar’dan ‘Süper Cuma’ kampanyası

Seyhanlar Market Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Seyhan, ‘Süper Cuma’ adını verdikleri proje ile tüketicilere kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunduklarını söyledi.

Seyhanlar’dan ‘Süper Cuma’ kampanyası

Bilal Seyhan, Süper Cuma fikrinin çok uzun zamandır akıllarında olan bir proje olduğunu belirterek, proje kapsamında inanılmaz indirimler uygulandığını kaydetti.

Piyasa koşullarını 5 yıl geriye götüren böyle bir kampanyayı tedarikçilerin desteği olmadan uygulamanın mümkün olmadığına işaret eden Seyhan şöyle devam etti:

‘’Tedarikçilerimizden gelen güç ve Seyhanlar olarak kendi imkanlarımızı da kullanarak bugün halkımıza, bambaşka imkanlar ve inanılmaz fiyatları bir arada sunduk. Yaklaşık bir aydır kocaman bir ekiple üzerinde çalıştığımız projenin bugün meyvelerini veriyor olduğunu görmek gerçekten çok güzel. Aslında Süper Cuma fikrinin çıkış noktası tüketicilere en kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunuyor olmaktır. Dolayısıyla temel amacı da indirimler ve müşterilerimizi iyi ürünle uygun fiyata bir araya getirmek. Türk perakende piyasası bugün ülkemizin içinde bulunduğu dar boğaz sebebiyle satışların zayıfladığının farkında. Piyasa koşullarının toparlanması da ancak karşılıklı fedakarlık ve özveriyle sağlanabilir. Böyle büyük indirimler küçülen piyasaların büyümesine yardımcı olduğu gibi kentimiz ekonomisine de can verecektir.”

FİYATTAN ÇOK GÜVEN ÖNEMLİ

Yeni dijital iletişim yöntemleriyle birlikte müşterilerle iletişimi çok geliştirdiklerini dile getiren Seyhan, Süper Cuma konusuna yoğun bir alaka olmasını beklediklerini anlattı. Seyhanlar market olarak şuan 113 şubeyle hizmet verdiklerini dile getiren Bilal Seyhan, ‘’Oldukça geniş bir satış ağımızın bulunması halkımıza hizmet sunarken düşük fiyatlar sağlayabilmemizin en önemli nedeni diyebiliriz. Zaten bir süredir yerli et satıyor olmamıza rağmen ithal etle ilgili sunulan fiyat politikasını uyguluyoruz. Bu noktada ürünün fiyatından çok, tüketicilere sunduğumuz güven bizim için önemli olan. Biz tüketicilerin bize olan güvenini tesis etmek için çok uzun yıllardır uğraşıyoruz. Bugün de bu kampanyaya gösterilen ilgiyle bu süreci taçlandırmış olduk” diye konuştu. Seyhan, tüm şubelerde indirimlerin belirli periyotlarla devam etmesini planladıklarının altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X