Seyir halindeki servis alev aldı!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde tarım işçilerini taşıyan servis aracının seyir halindeyken alev alması sonucu işçiler canlarını son anda kurtardı.

Seyir halindeki servis alev aldı!

Olay, Karacabey’in Mecidiye Mahallesi Karacaahmet Caddesi’nde meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan Arif Aybey (59) yönetimindeki 16 TN 709 plakalı otobüs seyir halindeyken aniden motor bölümünden alev aldı. Alev topuna dönen aracın şoförü Arif Aybey, hemen araçtan inerek kendini son anda kurtardı.

 

Önce kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışan sürücü, daha sonra itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtaki yangın kısa sürede söndürüldü.

 

Gökyüzünü kaplayan duman çevrede paniğe neden oldu. Hurdaya dönen araç kullanılamaz hale gelirken, ölen ya da yaralananın olmaması rahat nefes aldırdı.

 

Her şeyin bir anda gerçekleştiğini ifade eden sürücü, “Araçtan yanık kablo kokusu geldi. Bir anda araç alev aldı. Canımızı zor kurtardık. Kendi imkanlarımla söndürmeye çalıştıysam da olmadı. Allah’a çok şükür canımızı kurtardık” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X