Seyirci beni ‘sert’ sevdi

Yeni filmi Bizans Oyunları: Geym of Bizans’ın Bursa galasına katılan Gürkan Uygun, seyircinin kendisini ekranda elinde silahla görmeye alışmasından şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Seyirci beni ‘sert’ sevdi

RIDVAN DEMİR

BEKLENTİLERİ DİKKATE ALMAK GEREK

Bizans Oyunları: Geym of Bizans’ın Bursa galası için önceki akşam Kent Meydanı AVM’ye gelen Tuvana Türkay ve Gürkan Uygun’la yönetmen Gani Müjde, seyircilerini selamladı. Yeni dizisi Kehribar’ın çekimlerine de Bursa’da devam eden başrol oyuncusu Gürkan Uygun, Bizans Oyunları’nda güldürse de yılardır seyircinin kendisini ekranda elinde silahla görmeye alıştığını söyledi. Uygun, ‘Seyirci beni ‘sert’ sevdi. Bundan şikayetçi değilim. Özellikle diz yaparken seyircinin bizden beklentilerini dikkate almak gerekli’ dedi. 

GANİ MÜJDE: MUSTANG OSCAR’I ALIR

Filminin gişesi için iddialı olan yönetmen Gani Müjde ise başarının hasılat rakamlarıyla değerlendirilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Buna en güzel örneği ise yönetmen Deniz Gamze Ergüven’in Oscar adayı filmi Mustang olarak gösteren Müjde, ‘Bence Mustang Oscar’ı alacaktır’ dedi. 

Bizans Oyunları: Geym of Bizans’ın güzel oyuncusu Tuvana Türkay ise oyunculukta sınırları olmadığını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X