Seyirci kapasitesi artacak mı? TFF ışık bekliyor!

TFF Başkanı Özdemir, “Tüm kulüpler seyirci kapasitesinin belli oranda kullanılmasını istemektedir. Bu yüzde 10, 20, 30 olabilir. Bilim Kurulu’ndan bir ışık alabilirsek seyirci kapasitesini arttırarak uygulamaya çalışacağız” dedi.

Seyirci kapasitesi artacak mı? TFF ışık bekliyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’yla maçlarda tribünlere belli oranda seyirci alınması konusunda irtibat halinde olduklarını açıkladı.

Özdemir şöyle konuştu: “Sadece locaların yüzde 50 kapasiteyle kullanılmasına milli maçla birlikte başladık. Bu hafta liglerimiz oynanıyor, orada da locaları olan takımların yüzde 50 kapasiteyle localarını kullanma kararını aldık.”

HEPSİ İSTİYOR
“Tabii bütün kulüpler, yalnız Süper Lig değil, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig kulüpleri de dahli olmak üzere hepsi seyirci kapasitesinin belli oranda kullanılmasını istemektedir. Bu yüzde 10, 20, 30 olabilir. Bunun için gerekli girişimlerde bulunduk. Sağ olsun tekrar teşekkür ediyorum Gençlik ve Spor Bakanlığı da bizle beraber bu girişimlerde bulunuyor. İnşallah en kısa zamanda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’ndan bir ışık alabilirsek seyirci kapasitesini arttırarak uygulamaya çalışacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X