‘Seyirciyi Şahan’a hazırladık’

‘Recep İvedik 5’in galasına katılan ‘Çalgı Çengi’ filmlerinin başrol oyuncusu Murat Cemcir, komedyenler arasında yaşanan rekabete anlamlı bir nokta koydu.

‘Seyirciyi Şahan’a hazırladık’

AÇILIŞ BİZDEN DEVAMI RECEP’TEN

Şahan Gökbakar’ın yarattığı ‘Recep İvedik’in son macerası seyirci karşısına çıktı. İlgi gören galaya katılan oyuncu Murat Cemcir, açıklamalarıyla bir anlamda komedyenler arasındaki savaşı noktaladı. ‘Çalgı Çengi İkimiz’ filmiyle sezonun en iyi açılış rakamına imza atan Cemcir, ‘Şahan Gökbakar’la rekabet olabilir mi? Biz açılışı güzel yaptık, Şahan devam ettirecek. Bir anlamda seyirciyi ona hazırladık, umarım çok güzel gişe yapar’ dedi.

 

ZAFER ALGÖZ’E İMALI BİR CEVAP

Şahan Gökbakar, filminin vizyona girmesine sayılı günler kala, ‘Teklif gelse bile Recep İvedik’te oynamam’ diye eleştiren usta oyuncu Zafer Algöz’e galada cevap verdi. Gökbakar, ‘Filmimizi beğenenler gibi eleştirenler de oldu. Biz kulağımızı kapadık, bildiğimizi yaptık. İnsanları güldürmek için elimizden geleni yapıyoruz. İnsanların kenarından köşesinden bir yerde sahneye çıkma çabaları doğaldır. Hiç üzerinde durmuyorum’ diye konuştu.

Oyuncu Murat Cemcir, meslektaşına övgüler yağdırarak, ‘Rekoru kıracağını umut ediyoruz’ dedi.

Galada filmin yönetmeni kardeşi Togan Gökbakar’ı yanına alan Şahan Gökbakar, sevenleriyle selfie yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X