Seyitoğlu gazileri ağırladı

Yenişehir Kaymakamı ve İnegöl Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu, İnegöl’de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin saatinin ileri alınmasından dolayı tören alanında beklemek zorunda kalan gazileri yemekte ağırladı.

Seyitoğlu gazileri ağırladı

SALİH BAKICI

Yenişehir Kaymakamı ve İnegöl Kaymakam Vekili  Suat Seyitoğlu, ‘Malumunuz 30 Ağustos Zafer Bayramıydı. Kaymakam vekili olarak dün iki ilçeye bakıyorduk. Dolayısıyla önceden programlanan program ile iki farklı noktada programa katıldık. Programın biraz yanlış duyurulması ya da eksik duyurulması neticesinde, gazilerimiz beklemek zorunda kaldı. Biz programımızı önceden yapmıştık. Sonradan biz fark ettik.

Bizler bu olaydan haberdar olunca, gazilerimizin beklediğini öğrenince, üzüldük. Bugün de gazilerimizin gönlünü alma, yapılan eksikliği tamamlamak adına aynı atmosferi paylaşmayı uygun gördük. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizler bizim en yüce değerlerimizsiniz. Sizlere sahip çıkmamız bizim için birinci görevdir’ dedi.

DARGINLIĞIMIZ YOKTUR

Muharip Gazi Dernekleri Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar ise, “Kaymakamımızın şehit ve gazilere karşı ne kadar hassas bir yönetici olduğunu, Belediye Başkanımızın da aynen öyle olduğunu biliyoruz. Bizim devletimize herhangi bir kırgınlığımız, dargınlığımız yoktur” diye konuştu.

İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen de, “Biz hiçbir zaman kimseye kırgın değiliz. Tören günü arkadaşlarımız kahvaltı dahi yapmadan tören alanına geldiler. Programın 09.00’da olduğunu bildiğimiz için geldik. Bir öğrendik ki, program ileri saate alınmış. Ben de arkadaşlarımdan helallik aldım. Olay bu, başka hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X