Şeyma Subaşı Adriana Lima’ya özendi

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra tüm dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, Adriana Lima’nın Oscar sonrası hamburger yerken görüntülendiği pozunun benzerini paylaşınca, sosyal medyada ‘Şeyma, Adriana’yı özendi’ yorumları yapıldı.

Şeyma Subaşı Adriana Lima’ya özendi

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı’dan boşanarak İtalyan Dj Guido Siena ile aşk yaşamaya başlayan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, bu sefer de Adriana Lima’nın pozunun benzerini paylaşarak adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde, Oscar partisi öncesi derin dekolteyle hamburger yerken kameralara yakalanan Adriana Lima, dünya magazininde gündem olmuştu.
 

adrianba

ADRİANA’YA ÖZENDİ

Şeyma Subaşı’nın dün akşam geç saatlerde paylaştığı ve yemek yediği bu video Adriana Lima’nın Oscar Ödül Töreni’nde yediği hamburgeri anımsattı. Oscar ödül töreni partisinde oldukça fit görüntüsünün üzerine elinde hamburger ile poz veren ünlü modelden sonra Şeyma Subaşı da dün bir ödül töreninden sonra gece yemek yerken video çekti.
 

şeyma

Bu görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından Şeyma’nın özenip böyle bir şey yaptığını konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X