Şeyma Subaşı bir ilki yaşadı!

Geçtiğimiz akşam düzenlenen GQ Türkiye Men Of The Year 2018 Ödül Töreni’ne katılan Şeyma Subaşı, oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ile pişti oldu.

Şeyma Subaşı bir ilki yaşadı!

Tarzı ile beğeni toplayan Subaşı’nın ilk kez bir davette pişti olması sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yer aldı.

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen gecede adeta şıklık yarışı yaşandı.

Gecede talihsizlik yaşayan isimler ise birbirine çok benzeyen elbiseleri giyen Hazal Filiz Küçükköse ve Şeyma Subaşı oldu.

ŞEYMA VE HAZAL PİŞTİ OLDU

 Genç oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin bu gecede giydiği Zuheyla Kuru imzalı kıyafeti, Şeyma Subaşı’nın kıyafetiyle neredeyse aynı olması sosyal medyada çok konuşuldu. Küçük farklılıkların olduğu Şeyma Subaşı’nın kıyafeti ise RaisaVanessa imzası taşıyor.
 

ÜNLÜ İSİMLER ÖDÜL ALDI

Birçok kişinin katıldığı gecede Aras Bulut İynemli, Timuçin Esen, Gazapizm, Demet Evgar ve Can Yaman gibi isimler ödüllere layık görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X