Şeyma Subaşı: Kötü adamla takılıyorum

Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, bu kez sosyal medya hesabından sevgilisi Guido Senia ile güneşlenirken çekilen karesini paylaştı.

Şeyma Subaşı: Kötü adamla takılıyorum

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Silivri Adliyesi’ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Subaşı, Guido Senia ile birlikte olmaya başladı.

Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirlerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

Şeyma Subaşı: Kötü adamla takılıyorum - Magazin haberleri

“KÖTÜ ADAMLA TAKILIYORUM”

Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, bu kez sosyal medya hesabından sevgilisi Guido Senia ile güneşlenirken çekilen karesini paylaştı. Subaşı, paylaşımına, “Kötü adamla takılıyorum” notunu düştü. Şeyma Subaşı’nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Şeyma Subaşı: Kötü adamla takılıyorum - Magazin haberleri

“MUTLU YILLAR BEBEĞİM”

Subaşı, geçtiğimiz günlerde 29 yaşına bastı. Guido Senia sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutlamıştı.

Şeyma Subaşı: Kötü adamla takılıyorum - Magazin haberleri

Senia, Subaşı ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından, “Mutlu yıllar bebeğim” notuyla yayınladı. Subaşı ise sevgilisinin paylaşımına kalp emojisi ile yanıt verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X