Sezona bomba gibi başladı! ‘Muhteşem İkili’ kadrosuna flaş transfer

Dün akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarına gelen Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin’in paylaştığı dizinin ikinci bölümünde Uğur Yücel sürprizi yaşanacak.

Sezona bomba gibi başladı! ‘Muhteşem İkili’ kadrosuna flaş transfer

İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin‘in yeni dizisi Muhteşem İkili 1. bölümüyle ekrana geldi ve büyük beğeni topladı. Muhteşem İkili’nin 2. yeni bölümünde Uğur Yücel sürprizi yaşanacak.

Usta oyuncu Uğur Yücel, Polis Akademisi’nde Barca ve MKC’yi yetiştiren hocaları rolünü canlandıracak.

MKC ve Barca’nın yol gösteren hocaları, en sert şekilde tepkisini ortaya koyuyor!

İşte Muhteşem İkili’nin 2. bölüm fragmanı…
 

 

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel, Özge Gürel ve Zafer Algöz’ün yer aldığı Muhteşem İkili’ye 2. bölümden itibaren Uğur Yücel dahil oluyor. MKC ve Barca’nın yol gösteren hocaları rolündeki Yücel, ikiliye fırça atıyor.
 

MKC ve Barca’nın yol gösteren hocaları, en sert şekilde tepkisini ortaya koyuyor! Hocalarının tepkisiyle yüzleşen ikiliyi büyük tehlikeler bekliyor! Usta oyuncu Yücel’in dizide konuk oyuncu olarak mı katıldığı ise henüz belli değil.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X