Shehu gidiyor mu?

Nijeryalı orta saha oyuncusu, ‘Beşiktaş Türkiye’nin büyük kulüplerinden biri. Sezon sonuna doğru her şey belli olur’ dedi.

Shehu gidiyor mu?

Bursaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Nijeryalı orta saha oyuncusu Abdullahi Shehu, yeşil beyazlı camiada mutlu olduğunu ve ocak ayında Süper Lig’e geldiği için çok doğru bir seçim yaptığını söyledi.

Lig Radyo’ya yaptığı açıklamada Bursaspor’da yaşanan ödeme kirizine değinen Shehu, ‘Biz futbolcular olarak görevimizi yapmak durumundayız.

Ekonomik sıkıntı olabilir. Bunlar da futbolun içinde olan durumlar. Fenerbahçe maçı öncesinde bu olanlar bizi etkilemedi. Saha içinde de, dışında da aynı şekilde görevimizi yapmaya devam etmeliyiz’ dedi. 

MENAJERİM İLGİLENİYOR

İsminin Beşiktaş’la anılması üzerine de konuşan Nijeryalı futbolcu, ‘Beşiktaş Türkiye’nin büyük kulüplerinden biri. Tabii ki büyük kulüplerde oynamak isterim. Transfer konusuyla menajerim ilgileniyor.

Sezon sonuna doğru her şey belli olur ancak şu an Bursaspor’un oyuncusuyum ve takımıma konsantre oluyorum’ diye konuştu.

Fenerbahçe-Bursaspor maçında Moussa Sow’un kendi kalesine gol atmasının gereksiz bir tartışma olduğunu belirten Shehu, ‘Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Herkesin başına gelebilir’ şeklinde yorum yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X