Shehu; Kimse memnun değil

Takımda her hafta cezalı yada sakat oyuncu olmasından kendilerinin de dertli olduğunu belirten Abdullahi Shehu, “Bundan sonraki zorlu süreç için de dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Shehu; Kimse memnun değil

RECAİ UYSAL
Büyükşehir Belediye Erzurum karşısında alınan yenilgiden dolayı üzgün olduklarını belirten Bursaspor’un başarılı isimlerinden Abdullahi Shehu, futbolda böyle sonuçların olduğunu söyledi. Zorlu deplasmanda cezası nedeniyle takımı yalnız bırakan Nijeryalı futbolcu, “Sonuçtan elbette memnun değiliz ama çalışarak daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Sıkı bir fikstür var. Altay maçı da kolay olmayacak. Perşembe Altay ardından pazar günü Ümraniyespor’la karşılaşacağız. Ancak, yaptığımız işin bir parçası bu ve bütün maçlara hazır olmalıyız” diye konuştu.

KİMSE MEMNUN DEĞİL
Son haftalarda takımda sürekli cezalı oyuncunun bulunmasının sorulması üzerine tecrübeli futbolcu, “Elbette ki cezalı duruma düştüğümüz için mutlu olmuyoruz. Sonuçta takımı eksik bırakıyoruz ama bu da işin parçası. Kimse sahaya cezalı duruma düşeyim yada sakatlanayım diye çıkmıyor. Hocamız da bizi bu konuda uyarıyor. Bununla ilgili ciddi bir toplantı yaptık. Kimse memnun değil. Hocamız da gerekli uyarıları yaptı ve biz de durumun farkındayız. Bazı gördüğümüz kartlar oyunun kuralları dahilinde bazıları hakeme itirazdan. Hocamız da bize bu konularla ilgili uyarıda bulundu. Kartlarla ilgili hakemlerden çok kendimizi de sorun aramalıyız” dedi.

Kolay maç olmayacak
Perşembe günü karşılaşacakları Altay’ın başında Bursaspor’un eski teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın olduğunun hatırlatılması üzerine Shehu, “Elbette kolay maç olmayacak. Yalçın Hoca’ya karşı oynayacak olmazk da zor ama neyin sözkonusu olduğunu biliyouz. Taraftarımız önünde hedeflerimiz için kazanmamız gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğa odaklandık
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olmasıyla ilgili olarak ise Nijeryalı futbolcu bunu konuşmak için erken olduğunu ifade etti. Şu anda sadece şampiyonluğa odaklandıklarını belirten Abdullahi Shehu, “Kontratla ilgili konuşmuk için doğru zaman değil. Hedefimiz var. Şampiyon olup Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz. Zamanı gelince bunu yönetimle konuşacağız. Şu anda hedefe odaklanmalıyız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X