Shehu’nun menajeri çağrıldı

Başkan Ali Ay’ın hem tecrübeli futbolcunun durumunu görüşeceği hem de maliyeti düşük başka oyuncular üzerine bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

Shehu’nun menajeri çağrıldı

Devre arasında 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Bursaspor’a gelen Abdullahi Shehu kısa zamanda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sözleşmesinde 3 milyon 500 bin Euro’ya serbest kalır maddesi bulunan tecrübeli futbolcunun menajerini Başkan Ali Ay Bursa’ya davet etti. Başkan Ay, menajerlerle hem Shehu’nun durumunu görüşeceği hem de ucuz maliyetli başka oyuncular üzerine bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

DÜNYA KUPASINI BEKLEYECEK

Menajere tıpkı Shehu gibi farklı isimler soracağı öğrenilen Başkan Ali Ay’ın kongrede seçilmesi durumunda böyle bir yol izleyeceği öğrenildi. Beşiktaş’ın transfer gündemine gören Abdullahi Shehu’nun ise Dünya Kupası sonrası bir karar vereceği bildirildi. Nijerya Milli Takımının as isimlerinden biri olan deneyimli oyuncunun AVrupa’dan teklif olması durumunda gidebileceği konuşuluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X